Home / Stiri / Siren, noua actrita din distributia serialului “Mireasa din Istanbul”, o adevarata diva in Turcia!

Siren, noua actrita din distributia serialului “Mireasa din Istanbul”, o adevarata diva in Turcia!

Defne Samyeli este figura emblematica in lumea mondena din Turcia, datorita reusitelor sale in muzica, actorie si televiziune.

Defne Samyeli s-a nascut in 1972, in Istanbul, intr-o familie cu origini turcesti. Tatal, amiral in flota Turciei i-a oferit o educatie aleasa si a sprijinit-o in alegerea unei cariere in domeniul artistic, deoarece inca din copilarie, Defne a demonstrat inclinatie catre actorie.
La varsta de 27 de ani, Defne a luat primul contact cu lumea mondena, deoarece a participat in 1991 la Miss Turcia, unde a ocupat locul trei.
Desi isi descoperise inca de mica pasiunea pentru actorie, Defne a urmat Facultatea de Jurnalism in cadrul Universitatii Bogazici din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes in 1994, cand a devenit jurnalist cu drepturi depline si patruns in presa turca in calitate de reporter, in cadrul unei renumite televiziuni. In doar cativa ani, frumoasa si talentata Defne a avut o evolutie spectaculoasa, datorita talentului ei remarcabil, devenind una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Turcia.
In paralel cu profesia de jurnalist, Defne a revenit si asupra celorlalte doua pasiuni ale sale, muzica si actorie reusind sa imbine cu succes toate cele trei domenii de activitate. In 1994 frumoasa si talentata Defne Samyeli si-a lansat primul album de muzica pop, pe care l-a denumit “Stand-Alone” si care a cucerit publicul din Turcia la scurt timp de la aparitia pe piata muzicala.
A jucat pana in prezent trei roluri in seriale care au captivat publicul, precum: “Babam Sınıfta Kaldı” (2013), “Kurtlar Vadisi Pusu” (2015-2016), “Istanbullu Gelin” (“Mireasa din Istanbul”-2018).
Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *