Home / Rezumate / Mireasa din Istanbul / Mireasa din Istanbul Episodul 42 Rezumat ( Sezonul 2 Episodul 24)

Mireasa din Istanbul Episodul 42 Rezumat ( Sezonul 2 Episodul 24)

Adem află secretul pe care mama lui l-a ţinut ascuns ani de zile.

Vestea neasteptata ca Murat si Bade s-au casatorit a socat intreaga familie Boran. Situatia este extrem de tensionata la conacul Boran si Esma afla, in urma unei dispute cu fiul cel mare, ca acesta intentioneaza sa se mute, cu familia, in alta casa.

Esmei ii este tot mai greu sa gestioneze “criza” care s-a instaurat in sanul familiei, de cand ea si Garip si-au facut publica relatia. In cele din urma, Esma renunta la iubirea ei de-o viata, Garip, de dragul copiilor.

Ipek continua ofensiva pornita asupra sotului sau, iar Fikret nu stie cum sa aplaneze situatia. Fikret duce dorul fiicei lui, insa Ipek nu se lasa impresionata de acesta si este decisa sa lupte pentru casnicia ei, prin toate mijloacele.

Pentru Adem se anunta vremuri foarte grele. Cele mai iubite persoane din viata lui, mama sa si sotia, il “tradeaza”. Satula de neintelegerile dintre ei, Dilara vrea sa divorteze cat mai repede, lucru care il scoate din minti pe barbat. In plus, Adem afla, cu ajultorul lui Fikret, secretul devastator pe care mama sa, Reyhan, i l-a ascuns ani la rand.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *