Seriale Turcesti

Yeliz din serialul “Povestea noastra”, o viitoare mamica extrem de sexy!

Nilay Duru s-a nascut in 1990, in Istanbul. Inca din copilarie, Nilay si-a descoperit talentul nativ si pasiunea pentru actorie, iar cand a venit vremea parintii au indrumat-o spre o cariera artistica.

Nilay Duru a absolvit cu succes mai intai Facultatea de Economie din cadrul Universitatii Uludag si apoi a inceput si studiile Facultatii de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul.

In 2013, Nilay Duru a debutat ca actrita in serialul “Kizil Elma”. Apoi a continuat cu un alt rol de exceptie in productia “İnadına Aşk”, in 2015, cu “Can Bedenden Çıkmayınca”, in 2016 si in 2017 a inceput sa joace in serialul “Bizim Hikaye” (“Povestea noastra“).

In anul 2017, Nilay Duru s-a casatorit cu Emra Kiyan, dupa o relatie de trei ani. La scurt timp dupa nunta, frumoasa actrita a primit vestea ca va deveni mamica.

View this post on Instagram

Bizim 14 şubat da böyle, çok şükürr❤🧿

A post shared by @ nillayduru on

Nilay si sotul ei au fost extrem de fericiti cand au aflat ca vor avea o fetita. Pentru ca a avut o sarcina mai sensibila, actrita a fost nevoita sa se retraga din lumina reflectoarelor cu cateva luni inainte sa nasca si va continua si dupa nasterea fetitei.

View this post on Instagram

Pozum olmadan aslaaa😅😋

A post shared by @ nillayduru on

Sursa: Kanal D

Add comment