Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 33 Rezumat

Evenimente spectaculoase au loc in noul eipisod al serialului „Patria mea esti tu”, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Cand vine vorba de Cevdet, Azize este incercata de sentimente care „o sufoca”. Femeia are remuscari pentru faptul ca ani in sir si-a invinovatit sotul de tradare si spera, acum ca a aflat adevarul, ca acesta sa duca la bun sfarsit misiunea pe care o are de indeplinit pentru a-si salva tara, pentru ca apoi familia sa se reuneasca.

Agonia lui Cevdet nu s-a sfarsit. Timpul se scurge iar Cevdet trebuie sa-i dovedeasca comandantului Vasili ca isi va trada tara pentru ca numai in felul acesta familia lui va scapa de executie.

Ceea ce va face insa, Cevdet ii va soca pe toti. Planul gandit in amanunt de ofiterul turc va schimba lucrurile asa cum nimeni nu s-ar fi gandit vreodata. In timp ce Veronika incearca sa salveze de la moarte familia lui Cevdet, acesta ii dezvaluie un secret urias care va da peste cap tot sirul evenimentelor. Printr-un simplu gest, temutul comandant grec Vasili va deveni din „vanator”, „vanat”.

Sursa: Kanal D

Add comment