Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 31 Rezumat

Tevfik este incoltit. Dupa ce i-au fost descoperite adevaratele intentii si s-a dovedit a fi tradatorul din armata turca, barbatul cauta scapare si, din dorinta de a-si salva viata, el este dispus sa faca orice, chiar sa puna in pericol viata lui Azize.

Pentru Azize insa, nimic nu mai conteaza de cand a aflat adevarul despre Cevdet si tot ceea ce isi doreste este ca misiunea lor, a ei si a fostului sot, pentru Patrie sa fie dusa la bun sfarsit iar ei sa redevina o familie fericita si unita.

Tevfik incearca, inca o data, sa ii distruga viata lui Cevdet, dezvaluindu-i lui Vasili faptul ca prietenul sau este spionul din armata greceasca. Cevdet primeste ordin de la Vasili sa il aresteze pe Tevfik, insa nu stie ca totul face parte dintr-un plan odios pus la cale de comandantul armatei grecesti.

Vine vremea cand Cevdet si Tevfik trebuie sa se infrunte, fata in fata. Ajuns la inchisoare, acolo unde este inchis Tevfik pentru tradare, Cevdet are parte de socul vietii. İntreaga familie ii este incarcerata si urmeaza a fi dusa in fata plutonului de executie.

Sursa: Kanal D

Add comment