Seriale Turcesti

Hazal Kaya s-a casatorit. Vezi aici imagini de la cel mai important eveniment din viata actritei

Hazal Kaya a spus cel mai hotarat “da”, devenind oficial sotia celebrului actor si regizor Ali Atay!

Hazal Kaya a devenit cunoscuta telespectatorilor din Romania prin rolurile din “Feriha” si “Iubire ascunsa”, difuzate la Kanal D, iar acum poate fi urmarita, in serialul “Povestea noastra”.

Celebra Hazal Kaya traieste de cinci ani, o frumoasa poveste de dragoste cu actorul si regizorul Ali Atay.

“Suntem cuplul ideal, avem mica noastră lume in care putem sa evadam, avem incredere mare unul in celalalt, suntem puternici impreuna!”, a declarat actrita Hazal Kaya.

Au avut emotii mari si au marturisit ca este un sentiment care nu se poate compara cu nimic altceva, semn ca se iubesc ca in prima zi. 

Hazal Kaya a purtat doua rochii de mireasa, prima fiind o creatie Ozgur Masur. Creatorul i-a dedicat cateva randuri frumoase, pe contul lui de socializare:


“Ti-am promis, cand aveai saptesprezece ani, ca iti voi realiza rochia de mireasa si astazi este aceasta zi! Nicio rochie de mireasa nu ar putea fi mai frumoasa decat chipul tau frumos! Te iubesc foarte mult, Hazal Kaya! Va urez fericire!”


Martorii cununiei civile au fost: Mustafa Uslu, Ertan Saban, Hande Yılmaz si Elif Dikec.

Cei doi miri frumosi au dansat pe melodia lui Jack Johnson “Banana pancakes”, spre incantarea tuturor invitatilor, care i-au privit cu adimiratie

Sursa: viatacuaromadecafea.com

2 comments

  • Nu stiu cum de incape in trupul ei mic atata frumusete si atata talent! Esti magnifica ” FERIHA”! Succes si multa fericire ii doresc!

  • Nu stiu cum in trupul ei mic, incape atata talent si atata frumusete! Esti magnifica ” FERIHA “! Mult succes si multa fericire ii doresc!