Seriale Turcesti

Filiz din serialul “Povestea noastra” a stralucit la petrecerea burlacitelor!

Hazal Kaya si Ali Atay isi vor uni destinele, in seara de sase februarie la Istanbul, dupa o relatie de cinci ani. Invitatia de nunta a ajuns deja pe retelele de socializare.

“Suntem cuplul ideal, avem mica noastră lume in care putem sa evadam, avem incredere mare unul in celalalt, suntem puternici impreuna!”, a declarat actrita Hazal Kaya.Cei doi au trecut si prin momente foarte dificile, dar acestea care le-au consolidat relatia. Ali Atay a fost cel care a sustinut-o moral pe Hazal Kaya in perioada în care mama ei a fost diagnosticata cu cancer.

“Ali este supereroul meu si sunt recunoscatoare pentru fiecare zi petrecut alaturi de el!”, a marturisit actrita. Hazal Kaya a devenit cunoscuta telespectatorilor din Romania prin rolurile din “Feriha” si “Iubire ascunsa”, difuzate la Kanal D, iar acum poate fi urmarita, in serialul “Povestea noastra”.

Actrita avut deja petrecerea burlacitelor la care au participat prietenele acesteia. Nu au lipsit indragitele colege de breasla Songul Oden si Nur Fettahoglu

Sursa: viatacuaromadecafea.com

Add comment