Seriale Turcesti

Burcu Kiratli ( Mavi din “Dragoste si ura” ) traieste cea mai frumoasa poveste de dragoste!

Burcu Kiratli s-a nascut in 1989, in Istanbul. Intr-o familie care facea parte deja din lumea mondena a Turciei, deoarece parintii sai, Kenan Ercetingoz si Gul Ercetingoz erau deja jurnalisti renumiti in presa turca. Burcu si-a descoperit pasiunea pentru actorie inca de mica si a urmat Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Istanbul, iar in 2011 a devenit actrita cu drepturi depline.

La numai doi ani de la terminarea studiilor, in 2013, Burcu a fost cooptata sa joace un rol important in primul ei proiect cinematografi, intitulat “Peri Masali”. Pentru a duce la bun sfarsit acest rol, tanara actrita a fost nevoita sa recurga la un mare sacrificiu de dragul meseriei sale. Aceasta si-a tuns parul si a acceptat sa joace cheala. Au urmat alte roluri in seriale turcesti de succes precum: “Su ve Ates” (2013), “Dirilis Ertugrul” (2014) si “Bizim Hikaye” (2015).

In 2016 a primit propunerea de a juca in serialul “Dragoste si ura”, o incitanta poveste de iubire, dintre Ali (Emrah Erdogan) si Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care incearca sa isi construiasca un destin impreuna, in ciuda dificultatilor de tot felul.

Tot in anul 2016, celebra actrita Burcu Kiratli traieste o frumoasa poveste de iubire cu sarmantul om de afaceri Polat Sadunoglu. Dupa mai multe relatii esuate, Burcu Kiratli l-a cunoscut pe Polat de care s-a indragostit iremdiabil si au format rapid unul dintre cele mai reusite cupluri din Turcia.

Sursa: Kanal D

Add comment