Seriale Turcesti

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 23 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-23Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 23 difuzat de Kanal D in data de 11 Noiembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00

Raspunsul afirmativ pe care Elif i l-a dat lui Kerem in privinta cerererii in casatorie complica situatia. Kahraman nu renunta la ideea de a avea o relatie cu Elif si ia o masura neasteptata pentru a impiedica nunta acesteia cu Kerem.

Elif se confrunta din ce in ce mai mult cu noi adversari. Aceasta incearca sa tina piept cu tarie lui Maksut, care o ameninta cu moartea pentru ca nu il accepta in viata ei. Tanara ii explica sentimentele sale si ii cere sa plece in repetate randuri, insa rugamintile fetei sunt in zadar. In timp ce Maksut ii mentinea punctul de vedere, repetandu-i lui Elif ca prefera sa o ucida decat sa o vada femeia altui barbat. Salvarea acesteia vine insa din partea lui Kahraman, care isi face aparitia la timp si reuseste sa indeparteze pericolul pentru mama copilului sau.

Pe de alta parte, Kahraman se confrunta cu revolta lui Kerem, care actioneaza impotriva familiei sale, pentru a-si vedea visul implinit. Tanarul profita de slabiciunea lui Elif si reuseste sa o convinga sa ii devina sotie. Ingrozit de gandul ca o poate pierde pe femeia iubita pentru totdeauna, Kahraman lupta din rasputeri sa ajunga din nou la inima ei. Barbatul o duce pe iaht pentru a o determina sa ii vorbeasca despre motivul pentru care a acceptat casatoria cu Kerem.

Kahraman profita de apropierea sa de Elif si ii marturiseste acesteia ca ea este de fapt mama fiului sau si ii impartaseste sentimentele sale puternice. Insa Elif este in continuare sceptica si nu crede in spusele barbatului care ii schimbase viata, spre disperarea lui Kahraman.
Intre timp, Kerem isi continua demersurile pentru organizarea nuntii sale cu Elif si lupta sa primeasca aprobarea familiei sale pentru oficierea cununiei mult visate. In ciuda interdictiei primite din partea membrilor familiei sale, tanarul este de neclintit in hotararea lui.
Pe de alta parte, Kahraman descopera planurile lui Kerem si, fara sa stea pe ganduri, merge intr-un suflet in locul in care urma sa se oficieze nunta nepotului sau si sa puna capat falsei povesti de iubire care ii ingradise drumul spre inima lui Elif…
Sursa: Kanal D

Add comment