Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 49 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 49 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 49 difuzat de Kanal D in data de 26 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Kemal continua seria loviturilor la adresa familiei Kozcuoglu.

Galip si Emir nu stiu ce sa mai faca pentru a-si lua inapoi actiunile firmei, dupa ce Asu i le-a donat sotului ei, nestiind motivul ascuns al acestuia.

Desi vine in fata fratelui sau pentru a-i recapata increderea, dupa ce Zehir i-a dovedit lui Kemal ca este tradat de acesta, Tarik continua sa unelteasca impotriva lui Kemal.

Tarik este gata sa isi „vanda” din nou fratele lui Emir, pentru a-si dovedi loialitatea fata de acesta. Zeynep incearca sa indrepte situatia grava in care se este fata de mama ei, dupa ce aceasta a aflat ca tanara are o relatie cu Emir.

Zeynep incearca sa se casatoreasca cu politistul Hakan insa, cand acesta vine sa o ceara de sotie, lucrurile scapa de sub control.

Desi aflase cu putin timp inainte de a se casatori, ca Asu si Emir sunt frati, Kemal nu poate sa o ierte pe Asu ca l-a mintit. Cand vede ca sotul nu o crede, desi incearca sa se disculpe de acuzele pe care i le aduce Kemal, Asu isi scoate „ghearele” si fuge sa ii ceara ajutorul lui Emir pentru a rezolva situatia.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *