Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 86 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 86 Rezumat

bahar_viarta_furata_episodul86Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 86, difuzat de Kanal D in data de 17 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Incoltita de Efsun si de Sultan, Hulya apeleaza din nou la ajutorul lui Kenan, care profita de ocazie si ii impune cea mai crunta conditie.

Moartea zguduitoare a micutului Doruk aduce multa tristete in viata lui Ates, care este din ce in ce mai debusolat, nestiind ce decizie sa ia fata de Arzu. Tentativele de suicid ale sotiei sale il determina pe Ates sa nu o paraseasca pe Arzu, continuand sa o supravegheze.

Decizia lui Ates o tulbura pe Bahar, care crede ca atitudinea lui distanta se datoreaza faptului ca acesta o considera vinovata de moartea fiului sau. Insa tanara intelege ca Arzu are nevoie de sprijinul lui Ates si se retrage, sacrificandu-si din nou iubirea.

Intre timp, Sultan ii propune lui Efsun sa divorteze de Arda si, in cele din urma merg la un avocat pentru a demara procedurile. Realizand ca este momentul sa profite de pe urma casatorie cu Arda, pentru a intra in sfarsit in posesia averii Atahan, cele doua femei pun la cale un nou plan perfid si merg la Hulya sa o anunte vestea cea mare.

Vazandu-se incoltita, Hulya este nevoita sa recurga din nou la ajutorul lui Kenan, fara sa anticipeze insa ceea ce avea sa declanseze cererea sa.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *