Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 85 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 85 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul85Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 85, difuzat de Kanal D in data de 16 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

In timpul cursei de urmarire a rapitorilor, Ates si Ismail constata cu groaza ca masina celor doi a fost implicata intr-un accident si se gandesc ca fiul lor e in pericol. Disperat, Ates incearca sa afle de la rapitorul supravietuitor unde este fiul sau.

Acesta ii spune ca Doruk a ramas captiv intr-o casa parasita, iar  Ates merge intr-un suflet sa isi salveze fiul, insotit de Ismail, Bahar si Arzu. Insa toti sunt socati sa il vada pe micut prabusit pe scari, inconstient.

Starea grava a copilului il ingenuncheaza pe Ates, care simte ca este pe cale sa isi piarda fiul. Micutul este transportat la spital, unde medicii intervin de urgenta pentru salvarea lui, insa sansele sale de supravietuire sunt minime.

Vestea cumplita despre starea critica a lui Doruk cade ca un trasnet peste Ates, care refuza sa creada verdictul medicilor si solicita sa isi vada fiul.

Aflandu-se la capataiul copilului sau, Ates ii vorbeste indelung si asteapta semne vitale din partea acestuia, iar micutul lupta cu ultimele puteri pentru viata lui.

 

Sursa; Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *