Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 72 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul72Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 72, difuzat de Kanal D in data de 18 mai. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Hotarata mai mult ca niciodata sa intre in posesia averii Atahan cu orice pret, Efsun recurge la cele mai josnice metode. Aceasta ii pretinde lui Arda o mare suma de bani si, in cele din urma il santajeaza sa o ceara in casatorie in schimbul tacerii sale.

Incoltit de Efsun, Arda se vede nevoit sa accepte propunerea tinerei, pentru a scapa de inchisoare. Insa Hulya afla ca in viata fiului ei exista o femeie si incepe sa il preseze pentru a-i dezvalui identitatea.

Intre timp, Ates afla ca Arda se intalneste cu Efsun si banuieste ca cei doi pun la cale ceva necurat. Presat din toate directiile, Arda este la un pas sa ii marturiseasca mamei sale adevarul, insa isi aminteste de amenintarile lui Efsun si se razgandeste.

Pe de alta parte, Ates decide sa se desparta definitiv de fiul sau si ii propune fostei sale iubite sa se intoarca in Elvetia, pentru a-si vedea fiecare de viata sa. Insa la plecarea acestora, Ates sufera cumplit si realizeaza ca nu se poate desparti de fiul sau si le cere sa ramana, pentru a-i oferi micutului protectia sa. Decizia sa aduce bucurie in inima lui Arzu, insa ii provoaca tristete lui Bahar, care isi simte amenintata relatia.

Intre timp, Efsun continua sa il santajeze pe Arda, pentru a obtine si alte avantaje. Aceasta profita de slabiciunea lui Arda si ii cere sa o duca la Paris, pentru a-l determina sa oficieze casatoria mult ravnita, departe de Istanbul.

 

Sursa: Kanal D

Add comment