Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 142 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 142, difuzat de Kanal D in data de 22 august. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Bahar ajunge pe masa de operatie, in timp ce Ates este amenintat cu moartea. Amandoi se zbat sa scape din calea mortii.

Nuran este lipsita de aparare. Cand afla ca sansele de reusita ale operatiei la care este supusa Bahar sunt foarte mici, Efsun este devastata. Bahar se zbate intre viata si moarte.

In mijlocul acestor intamplari, comisarul Toros incearca sa anuleze raportul medical al Hulyei ca sa o poata incarcera. Kenan da dovada inca o data de dragostea uriasa ce i-o poarta Hulyei si este alaturi de aceasta in toate momentele dificile prin care ea trece.

Efsun isi tine promisiunea facuta surorii ei si urmeaza un tratament pentru a putea deveni mama. Dar sperantele ei se naruiesc repede. In timp ce lupta pentru viata se da pe toate fronturile, se produce un eveniment neasteptat.

Familia Atahan ajunge in “strada” din cauza greselilor din trecut ale Hulyei si ale fratelui ei, Mehmet Emir. Viata ii pune la grea incercare pe cei din familia Atahan.

In viata lui Efsun apare Orkun Baykan, un barbat care se recomanda a fi un prosper om de afaceri, dornic sa investeasca in afacerea tinerei creatoare de moda. Promisiunile de prosperitate si succes ale lui Orkun sunt pe cale sa se adevereasca insa, Arda, sotul lui Efsun este sceptic in ceea ce priveste bunele intentii ale tanarului om de afaceri.

Sursa: Kanal D

Add comment