Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 136 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 136, difuzat de Kanal D in data de 14 august. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Telespectatorii Kanal D au intalnire in aceasta seara, de la ora 20.00, cu personajele din serialul „Bahar: Viata furata”.

Bahar isi doreste un singur lucru. Sa fie cu fiica ei! In acest sens, aceasta merge pentru a vorbi personal cu Efsun, insa nu stie ca aceasta va fi ultima ei noapte de liniste.

Dimineata, Nuran deja dispare. Nava care le duce in Romania a plecat deja, in timp ce Bahar este disperata. Ates il suna pe procurorul Murat, care alerteaza garda de coasta. Incepe o urmarire teribila. Insa cateva vesti neasteptate rastoarna totul cu susul in jos. O cauza care are ca miza sufletul unui copil poate schimba totul.

Toata lumea crede ca Bahar si Efsun vor gasi o modalitate de a se descurca, insa vestea ca ambarcatiunea pe care se afla Sultan si Salih s-a scufundat ii bulverseaza pe toti.

Efsun il acuza pe Ates si pe Bahar pentru moartea matusii sale. Pentru Bahar au inceput durerile travaliului. Ates nu inceteaza de a o blama pe Efsun.

Reyhan asteapta vesti proaste de la Bahar. Efsun se afla intr-o calatorie extraordinara, insa nu stie ca o va conduce intr-o zona intunecata. In acest timp, Nilgun, fosta iubita a lui Kenan, si fiica lor, Ceylan, vor ruina nu doar vietile lui Hulya si a lui Muge, ci si pe cele ale lui Cemal si Zeynep.

Nu rata un nou episod al serialului „Bahar: Viata furata”, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment