Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 124 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 124, difuzat de Kanal D in data de 27 iulie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Cand Ates afla de suferinta prin care trece Reyhan, el incearca sa o ajute, sa o salveze din situatia grava in care se afla.

Vazandu-si fratele, pe Mehmet Emir, coplesit de problemele pe care le are in afaceri, Hulya trece la actiune. Aceasta ii promite fratelui ei ca isi va salva familia de la dezastru.

Efsun este nevoita sa ii dea toata averea Hulyei, dupa ce aceasta, din dorinta de a-si salva fratele de la faliment, a santajat-o in schimbul pastrarii secretului legat de micuta Nuran. Efsun este ruinata. Bahar are un soc cand o vede pe Efsun ca locuieste in cartier, si nu intelege ce s-a intamplat de sora vitrega a trebuit sa paraseasca conacul familiei Atahan.

Pentru Efsun si Sultan ceea ce a facut Hulya este de neconceput si jura ca se vor razbuna. In ciuda problemelor prin care trec, Efsun, Nuran, Sultan si Arda sunt mai uniti ca niciodata.

Ates simte ca isi pierde mintile cand afla ca Omer este interesat de sotia lui. Comisarul Omer ii face o propunere neasteptata lui Bahar.

Nu ratati un nou episod din “Bahar: Viata furata”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment