Seriale Turcesti

Sukru Ozyildiz, actorul principal din serialul „Steaua sufletului”, impatimit al sporturilor de contact

Sukru Ozyildiz, indragitul actor turc care da viata personajului principal masculin Seyit, in noul serial „Steaua sufletului”, care a avut premiera in data de 6 decembrie la Kanal D, este un impatimit al sporturilor de contact.

Sarmantul Sukru Ozyildiz, in varsta de 28 de ani, a debutat in lumea sportului inca din perioada adolescentei. Incurajat de tatal sau sa practice sport de performanta, Sukru a ajuns sa activeze ca luptator de Muay Thai (box thailandez – stil de lupta derivat din artele martiale thailandeze, care implica doar pumnii, picioarele, coatele si genunchii – n.r.) si Jiu-Jitsu Brazilian (sport care se bazeaza pe lupta la sol – n.r.), activitati care l-au „trimis” in Portugalia unde a participat la numeroase competitii oficiale de gen.

Catre profesia de actor Sukru s-a orientat putin „mai tarziu”. Aflat departe de casa, pe meleaguri portugheze, Sukru a inceput sa cocheteze si cu modelling-ul si tot atunci a inceput  sa joace in diverse piese de teatru si reclame TV.

Rolul care l-a propulsat pe Sukru in industria cinematografica a fost „Ozan”, personaj interpretat de chipesul actor, in serialul „Dragoste la prima vedere”, serial difuzat tot la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment