Seriale Turcesti

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 22

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 22 REZUMAT COMPLET

In exclusivitate pe site-ul www.serialeturcesti.ro rezumatul complet si detaliat al Episodului 22 al serialului turcesc Puterea Destinului care va fi difuzat de AcasaTV in data 4 februarie 2015.

Celil cheama ambulanta. Emre lesina, vine ambulanta, Oamenii alearga dupa cel care a tras dar il scapa. Sila si Azad pleaca la spital Boran ajunge acasa, Cihan este anuntat de om ca a rezolvat si omul ii mai spune ca a fost acolo si Boran dar ca nu l-a vazut, apoi Cihan ii spune sa nu-l mai caute cuvinte pe care le aude si Boran care tocmai intra in casa. Bedar discuta cu Celil si le este frica ca nu cumva sa fi tras Boran ca nu mai era nimeni pe acolo.. Narin le spune ca fratele ei nu ar fi putut face asa ceva. Sila il suna pe Kenan si ii spune ca Emre a fost impuscat. La spital ajunge si Kenan, Emre este in operatie, a pierdut mult sange. Kenan intreaba ca cine a tras, ei nu stiu ce sa-i spuna.

Kenan o suna pe sotia lui care este plecata si ii spune de Emre, ea spune ca ia avionul si vine la Istanbul. Sila il suna pe Boran dar el nu raspunde, nu raspunde nici Abay. Doctorul le spune ca operatia continua dar ca pot aparea complicatii si ar putea sa moara. Kenan cearta oamenii de la paza ca nu au avut grija si ei ii spun ca era acolo si Boran si ca Sila este impreuna cu Boran si el crede ca Boran l-a impuscat. O cearta pe Sila ca ce mai cauta langa acel om se supara pe ea ca nu va uita asta. Sila pleaca de la spital singura si il intreaba pe detectiv de adresa lui Boran. Kenan merge la politie si il reclama pe Boran. Sila ajunge acasa la Boran, ii deschide Abay. Ii spune ca l-a mai sunat si ca vrea sa vorbeasca cu Boran, Abay o atentioneaza ca este acasa Cihan si apoi Sila ii spune de Emre.

Merge singura in dormitorul lui Boran, il trezeste si ii spune sa-i zica ca nu el a facut-o. El nu stie despre ce este vorba si apoi Sila ii spune ca Emre a fost impuscat, Boran o intreaba cum s-a intamplat si ii spune ca el nu are nici o legatura. Vine politia il cauta pe Boran ca au o plangere impotriva lui, Cihan se bucura de noua situatie. Boran nu vrea sa mearga nimeni cu el la politie. Sila ii spune lui Azad ca a fost la Boran sa vorbeasca sa-i spuna privind-o in ochi ca nu a fost el. Sila ii spune lui Kenan ca nu a fost Boran dar Kenan este foarte suparat. Si Abay este cu Sila la spital si se ofera sa o duca acasa. La politie Boran intrebat fiind ca ce cauta la locul incidentului raspunde ca s-a dus la sotia lui, e intrebat daca l-a vazut pe Emre si daca a vorbit cu el seara si el confirma.

Abay afla ca Boran a fost dus la politie si ii spune Silei. Ei merg cu avocatul la politie. Dupa ce acesta il vede pe Boran le spune ca este bine dar ca ramane momentan acolo si el ii transmite prin avocat Silei sa aiba grija de ea. Avocatul spune ca au nevoie de dovezi ca nu el a tras. Acasa Sila se plange mamei ca ea nu mai rezista, Bedar o incurajeaza. Sila le spune ca Boran este la politie. Zinar isi suna fratele si ii spune ce s-a intamplat si Firuz crede ca Boran a facut-o si este mandru de el si ii spune fratelui sa faca totul sa-l scape pe Boran.

Celil vorbeste cu ai sai si sustine ca Boran a tras stiind traditia si toti se supara pe el. Pe Sila o asteapta la poarta casei presa si spune celor de la paza ca nu-i este frica sa le faca fata si le spune jurnalistilor ca ea are un sot care nu este ucigas si ca Emre este doar un prieten si avocat al firmei. Firuz vede la televizor declaratia Silei si se infurie pe ea si nu-i place ca a spus ca este sotia lui Boran. Ajunge si mama lui Emre la spital si Kenan ii spune ca totul va fi in regula. Operatia s-a terminat si trebuie sa astepte si inca exista un mare risc. Sila merge la politie cu Abay, vrea sa-l vada pe Boran, ajunge la el, il intreaba daca este bine.

El este increzator ca totul se va rezolva. Il intreaba ce s-a intamplat noaptea trecuta dar nici el nu intelege, nu a vazut pe nimeni dar este sigur ca este mana lui Cihan si ca l-a auzit cand s-a intors acasa vorbind cu cineva la care ii spunea sa nu-l mai caute. La politie vine si Zinar sa se intereseze de Boran, Abay il tine de vorba pentru ca sa nu vada ca si Sila a fost la Boran. Sila pleaca cu masina cu Abay si ii povesteste de ce i-a spus Boran legat de Cihan. Tata lui Boran este de neinduplecat. Cihan umbla la Boran in camera pentru a ascunde acolo pistolul cu care s-a tras pentru ca sa-l incrimineze pe Boran. El merge apoi la inchisoare la Boran sa-l intrebe daca vrea ceva. Ii aduce si un avocat. Boran ii spune ca nu are nevoie si il intreaba ca ce fel de om este.

Politia vine acasa si cauta probe in camera la Boran si gaseste arma crimei pusa acolo de Cihan. Kenan este suparat pe Sila, nu vrea sa o mai vada mai ales ca o considera inainte ca si cum ar fi fost fiica lui. Mama lui Emre ii spune sa aiba rabdare ca in timp se va rezolva. O intreaba daca intradevar va avea copil cu Boran. Boran ii cere avocatului sa gaseasca imediat dovezi ca el nu l-a impuscat pe Emre. Sila vrea sa vorbeasca cu Cihan dar Abay ii spune sa nu faca asa ceva. Sila nu renunta il suna pe Cihan si ii cere sa se intalneasca. Ea pleaca seara de acasa motivand ca trebuie sa se intalneasca cu avocatul.

Doctorul le spune parintilor lui Emre ca s-ar putea sa ramana cu infirmitate. Abay merge la Boran si ii spune ca Sila s-a dus sa vorbeasca cu Cihan si nu stie unde ca nu a vrut sa-i spuna lucru care il nelinisteste pe Boran. Sila se intalneste in parc cu Cihan, ii promite bani daca ii spune cine l-a impuscat. El spune ca nu are nevoie si ca Boran l-a impuscat. Sila ii spune ca ea stie adevarul in ce priveste soarta ei sa nu o mai ameninte ca Boran i-a spus totul si atunci el o intreaba ca daca i-a spus totul i-a spus si ca arma cu care s-a tras a fost gasita la el in camera.

Citeste si Puterea Destinului Episodul 23

© www.serialeturcesti.ro