Home / Povestea Noastra / Povestea noastra Episodul 6 Rezumat

Povestea noastra Episodul 6 Rezumat

Barîş reuşeşte să îi recapete încrederea lui Filiz dar, nici bine nu se împacă pentru că Cenk, cunoscut drept hoţ de maşini din cartier, dă nas în nas cu cei doi tineri.

Barîş se teme că Filiz să nu afle adevărul despre el. Spre surprinderea chipeşului tânăr, colegii săi de “breaslă” sunt luaţi cu asalt de către poliţişti, după ce locul în care “lucrau” este descoperit de către autorităţi.

Cemil, poliţistul care este îndrăgostit de Filiz, bănuieşte că Barîş este implicat în ceva ilegal şi încearca să afle adevărul. Cemil speră că, dacă Barîş va fi arestat, tânăra îl va uita şi astfel, ambiţiosul poliţist ar avea drumul deschis catre inima fetei.

Sătul de viata dubla pe care o duce si, indragostit pana peste cap de Filiz, Barîş decide să îi spună adevărul iubitei sale.

Problemele pentru Filiz şi fraţii săi sunt departe de a se termina. Fikret este la un pas de a fi exmatriculat din scoală, iar fraţii săi sunt ingrijorati pentru situatia acestuia.

Ca de fiecare data, tatal copiilor, Fikri este inexistent atunci cand vine vorba de responsabilităţile părinteşti şi din nou, Filiz şi Rahmet trebuie sa rezolve, asemeni unui adult, aceste probleme. Un ajutor nesperat apare pentru tinerii din familia Elibol. 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *