Seriale Turcesti

Povestea noastra Episodul 5 Rezumat

Drama tinerei Filiz se accentueaza când realizează că Baris nu este îngerul ei păzitor. Ea decide să rupa orice legatură cu acesta şi să se întoarcă acasă, păstrând secretul acestei decizii faţă de fraţii ei mai mici şi faţă de Baris. Acesta din urmă se întoarce acasă, hotărât fiind să afle ce stă în spatele deciziei tinerei sale protejate dar se loveşte de un zid. Filiz nu îl va ierta niciodată pentru că a minţit-o.

Fiorii dragostei îl determină pe Baris să ia o decizie radicală pentru a o recuceri pe Filiz. Acesta decide să renunţe la slujba pe care o are, însa Cenk, partenerul său, se împotriveşte. Intriga se adânceşte, Tufan fiind cuprins de remuşcări pentru că a minţit-o pe Tulay şi încearcă, în zadar,  să găsească o modalitate să îi spună adevărul.

Fikri, tatăl lui Filiz, este orbit de dorinţa de avuţie şi caută soluţii pentru a câştiga bani într-un mod cât mai facil. Însă, frica de moarte este mai puternică şi în cele din urmă decide să se întoarcă acasă şi să aibă grijă de copiii săi. Dar Kiraz si Fikret nu privesc cu ochi buni decizia tatălui lor. Nici pentru Şeyma, decizia lui Fikri nu este o binecuvântare, aceasta intrând în depresie după plecarea acestuia…

Sursa: Kanal D

Add comment