Seriale Turcesti

Povestea noastra Episodul 29 Rezumat

Filiz realizează că sora ei vitregă, Yeliz, a fost implicată în treburi dubioase și încearcă, pe cât posibil, să își protejeze familia care pătimește în urma acțiunilor întreprinse de aceasta.

Tulay îi sare în ajutor lui Filiz și, pentru că o îndrăgește nespus de mult pe micuța Zeynep, se oferă sa aibă ea grijă de micuța orfană. Știind cât de mult își dorește să devină mamă, Tufan îi face o surpriză incredibilă lui Tulay.

“Bunele” intentii ale periculosului Omer sunt asimilate rapid de Filiz. Usor, usor, Omer, devine tot mai apropiat de Filiz; aceasta nu banuieste ca barbatul acesta este nimeni altul decat seful infractorilor care “colaborau” cu Yeliz. Omer este dispus sa faca orice pentru a intra in posesia diamantelor ascunse de Yeliz, inaintea mortii sale, si pentru a face asta, barbatul trebuie sa si-o apropie pe Zeynep, fiica raposatei.

Baris incearca disperat sa o protejeze pe Filiz, atunci cand aceasta se afla in preajma lui Omer, insa fara rezultat. Fara sa vrea, Baris va fi tarat intr-o “aventura” care il poate ucide.

O situatie demna de cascadorii rasului se petrece in casa Seymei, femeia ceruta in casatorie de Fikri. Seyma intra in panica atunci cand aude ca Fikri a divortat, deja, de Sukre si ca abia asteapta ca ei sa se casatoreasca. In schimb, Mujde, fiica Seymei, are alte planuri in ceea ce-l priveste pe Fikri.

Sursa: Kanal D

Add comment