Seriale Turcesti

Patria mea esti tu Episodul 15 Rezumat

Pentru bunul mers al misiunii sale, Cevdet trebuie sa renunte la familie.

Cevdet divorteaza de Azize iar vestea aceasta a picat ca un trasnet asupra familiei. Azize, sfasiata de durere, face eforturi supraomenesti sa isi pastreze familia unita. Cevdet sufera cumplit, in tacere, insa tine “capul sus”, stiind ca, in conditiile date, familia ii va fi protejata.

La rugamintea lui Mustafa Kemal, Cevdet trebuie sa lupte atat impotriva armatei grecesti cat si impotriva Pasei Esref. Misiunea sa va deveni mai complicata si foarte periculoasa..

Hilal, Ali Kemal si Yildiz sufera cumplit dupa decizia tatalui lor de a-i parasi, iar cea din urma ii cere ajutorul locotenentului Leon pentru a o salva din situatia in care se afla.

Azize va lua noi decizii. Dupa divort, Azize ii va face o propunere de nerefuzat lui Tevfik, cel care odinioara era cel mai bun prieten al sotului sau.

Familia lui Cevdet este nevoita sa paraseasca Izmirul, dupa ce Comandantul Vasili a dat ordin de evacuare a familiilor din cartierul turcesc. İn secret, Cevdet cauta solutii pentru a-si proteja familia.

Prim-ministrul adjunct grec soseste la Izmir, iar Hilal ii pregateste acestuia o “intampinare” pe cinste, fapt care va avea consecinte grave asupra tuturor.

Sursa: Kanal D

 

Add comment