Seriale Turcesti

Mireasa din Istanbul Episodul 8 Rezumat

Adem reuseste sa aduca prejudicii serioase afacerilor familiei Boran, din cauza “jocurilor” pe care le face, insa Faruk contraataca.

Faruk face investigatii in ceea ce priveste trecutul lui Adem, iar ceea ce va descoperi il va soca. Si Dilara, iubita lui Adem si cea mai buna prietena a Sureyyei, il suspecteaza pe barbat in ceea ce priveste sinceritatea faptelor sale.

Fara sa stie faptul ca Reyhan, mama lui Adem a fost iubita sotului ei, Esma o atentioneaza pe aceasta, cerandu-i sa stea departe de familia Boran, in caz contrar problemele nu vor intarzia sa apara.\

Intamplarea face ca Sureyya sa o intalneasca pe Begum, fara sa stie ca aceasta din urma a fost marea iubire a lui Faruk. Begum ascunde o mare drama. Dupa ce a fost alungata din viata lui Faruk de catre Esma, tanara a plecat in Anglia unde a dat nastere unui baietel, Emir.

Emir, in varsta de 10 ani, care este fiul lui Faruk, nu stie de existenta tatalui sau, asa cum nu stie ca mama lui este grav bolnava. Begum isi doreste ca fiul ei, Emir, sa isi cunoasca tatal.

Ipek continua sa saboteze din umbra familia Boran cu ajutorul lui Gulistan, iar matusa Sureyyei traieste un cosmar. Senem se reintalneste cu barbatul care se face vinovat de moarte parintilor Sureyyei, „accident” care a survenit din cauza unei neintelegeri, din trecut, a matusii tinerei.

Sursa: Kanal D

Add comment