Home / Rezumate / Mireasa din Istanbul / Mireasa din Istanbul Episodul 36 Rezumat ( Sezonul 2 Episodul 18)

Mireasa din Istanbul Episodul 36 Rezumat ( Sezonul 2 Episodul 18)

Faruk nu accepta relatia mamei lui cu Garip si reactioneaza in consecinta. Acesta nu vrea sa fie martor la reuniunea familiei, atunci cand Esma va face anuntul oficial. Faruk va lua o decizie surprinzatoare. Desi toata familia este impotriva relatiei cu Garip, Esma lupta pentru dragostea ei.

Osman ii da mari batai de cap mamei lui cu atitudinea de care da dovada in fata deciziei acesteia. Intre Osman si Esma situatia este extrem de tensionata iar barbatul ii aduce acuzatii grave mamei sale. Esma isi ia prin surprindere fiul atunci cand ii dezvaluie ce anume a fost dispusa sa faca pentru el, pentru a-l proteja.

Akif, omul de incredere al lui Faruk, este in culmea fericirii de cand iubita lui, Senem, i-a dat o veste incredibila.
Fikret continua sa-si dezamageasca familia. Frustrat din cauza lui Faruk, care intotdeauna se impune in afacerile familiei, Fikret ii da o “lectie” usturatoare fratelui sau. Tocmai cand Faruk facea demersuri pentru a-l scoate definitiv din “ecuatie” pe Adem, Fikret da lovitura de gratie familiei Boran.Nu rata un nou episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *