Seriale Turcesti

Mireasa din Istanbul Episodul 3 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Mireasa din Istanbul Episodul 3 Rezumat  difuzat de Kanal D in data de 10 noiembrie.

Faruk este foarte surprins de decizia mamei lui de a-l casatori pe Fikret, fratele sau, cu Ipek, si crede ca “miscarea” acesteia are la baza un plan bine pus la punct. Mai mult, Esma isi surprinde familia atunci cand anunta ca la conac va avea loc o nunta dubla.

Sureyya are mult de furca cu soacra ei intrucat aceasta nu doar ca dezaproba toate actiunile tinerei, dar sustine, in mod obsesiv, intrarea rapida in familie a lui Ipek.

Kiymet nu vede cu ochi buni nunta fiicei sale cu Fikret, ea stiind ca tanara este indragostita de Faruk, si isi avertizeaza fata ca va fi nefericita. Cu toate acestea, Kiymet nu intervine in decizia lui Ipek de a se marita, deoarece stie ca fata vrea cu orice pret sa fie nora familiei Boran si stapana conacului.

Sureyya are parte de cateva intamplari neplacute, ce il au ca “protagonist” pe fostul iubit. Barbatul nu se impaca deloc cu gandul ca Sureyya s-a casatorit cu Faruk si ameninta ca o va ucide.

Senem, matusa Sureyyei, cea care a crescut-o pe fata de cand a ramas orfana, o avertizeaza de pericolul ce o pandeste si ii cere sa ia masuri pentru a preintampina o nenorocire. Sureyya insa, nu da importanta spuselor matusii ei.

Nunta se apropie iar Sureyya resimte intens lipsa parintilor ei, iar Esma nu face decat sa alimenteze suferinta tinerei. Faruk si Sureyya vor avea parte de un soc urias, chiar in ziua nuntii lor.

Sursa: Kanal D

Add comment