Seriale Turcesti

Meryem Episodul 16 Rezumat

Gulcu este devastat de vestea mortii mamei lui si vrea sa se razbune pe Mahmut, barbatul care a ucis-o pe cea mai iubita fiinta din viata lui.

In urma altercatiei cu Mahmut, Gulcu este arestat. Comisarul Burcu face eforturi pentru a-si elibera prietenul din inchisoare.

Infractorul Mahmut, internat in spital in urma confruntarii cu Gulcu, reprezinta o problema majora atat pentru Oktay, procurorul angajandu-l pentru a-l ucide pe Savas, dar si pentru Yurdal, controversatul om de afaceri. Oktay trebuie sa scape de Mahmut, pentru ca acesta sa nu dea in vileag faptele procurorului, stricandu-i astfel, relatia de afaceri cu Yurdal.

Riza, omul de incredere al lui controversatului afacerist afla ca Oktay a atentat la viata lui Savas, si este gata sa-l deconspire stapanului sau. Oktay, insa, are alte planuri, iar Riza devine din “vanator”, “vanat”.

Meryem, Savas, Naz si Burcu sunt alaturi de Gulcu, in greaua incercare prin care trece si fac tot ce le sta in putinta pentru a-i alina, barbatului, suferinta. In aceasta “imprejurare” se ceva neasteptat intre Meryem si Savas. Asa cum si-a dorit si raposata Gulusem, Meryem si Savas recunosc ca s-au indragostit, insa frumoasa fata, de teama ca barbatul iubit sa nu devina victima lui Oktay, ia o hotarare neasteptata.

Derin, orbita de gelozie, atunci cand ii vede pe Meryem si Savas impreuna, il incita pe Oktay, in ceea ce-i priveste pe cei doi indragostiti.
Desi l-a iubit nebuneste si ar fi fost in stare sa-l urmeze pana la capatul Lumii pe Oktay, Beliz il ameninta cu moartea pe procuror, atunci cand acesta il ataca pe Berk.

Sursa: Kanal D

Add comment