Seriale Turcesti

Kosem Episodul 44 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 12 )

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 44 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 12 ) difuzat de Kanal D in data de 31 Octombrie.  Serialul Kosem este difuzat luni si marti de la ora 20:00.

 

Kosem ajunge in situatia de a-si pierde cei mai de incredere oameni din subordine, insa nu banuieste ca Gulbahar pregateste un atac urias la adresa Dinastiei.

Incurajata de dragostea pe care i-o poarta Padisahul, Faria nadajduieste sa ii poata darui acestuia, cat mai curand, un mostenitor, in pofida problemelor pe care le-a suferit. Cu toate acestea, Faria doreste sa se razbune pe Ayse, cea care se face vinovata de problemele ei.

Sultana Gevherhan este mai indragostita ca oricand de Silahtar si nadajduieste ca Atike, indragostita si ea de acelasi barbat, va intelege situatia mai usor, atunci cand va afla de povestea lor. Gevherhan are retineri, totusi, in ceea ce-o priveste pe Atike si asteapta momentul oportun sa ii spuna adevarul. Vistiernicul Imperial, Ester este cea care ii va da planurile peste cap Sultanei Gevherhan. Aflata in culmea disperarii, Atike face un gest extrem.

Gulbahar, mama printului Bayazid, reuseste sa submineze puterea Sultanei Kosem, printr-o actiune de amploare pusa la cale impreuna cu sustinatorii ei. Kosem ajunge in situatia de a-si pierde cei mai de nadejde oameni din subordine, insa nu banuieste ca Gulbahar pregateste un atac urias la adresa Dinastiei.

 

Sursa: Kanal D

Add comment