Seriale Turcesti

Kosem Episodul 36 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 4 )

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 36 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 4 ) difuzat de Kanal D in data de 3 Octombrie.  Serialul Kosem este difuzat luni si marti de la ora 20:00

Dupa ce a aflat ca Printesa Faria se face vinovata de “mesajul” insultator pe care l-a primit chiar in inima Seraiului, Iatacul Imperial, Sultanul Murat este profund dezamagit.

Fara sa stea pe ganduri, Murat da ordin ca Faria sa fie aruncata in temnita. In zadar incearca printesa ungara sa scape de acuzatiile ce i se aduc pentru ca Sultanul este de neclintit.

Afland ca Printesa Faria urmeaza a fi executata pentru tradare, Cavalerii templieri, dusmanii imperiului, se bucura pentru reusita lor si spera ca Sultanul sa reactioneze intocmai, adica „in pripa”, dat fiind faptul ca acesta nutreste sentimente puternice pentru printesa.

Sultanul Murat pregateste o surpriza de proportii poporului ungar.
In Serai situatia se precipita, dupa ce Sultana Gulbahar, mama printului Bayazid, sub pretextul ca este bolnava, isi anunta venirea in Palat. Desi au trecut aproape 9 ani de cand Gulbahar a fost alungata din Serai, Kosem stie ca problemele de sanatate pe care le invoca aceasta sunt doar un pretext pentru a se razbuna. Marele Vizir, Pasa Sinan este un sustinator vechi si loial al lui Gulbahar, asa ca „lupta” sultanelor in Serai se anunta a fi foarte puternica.

Pentru Kosem urmeaza zile grele. Sultana vrea sa scape cat mai repede de Gulbahar, pe care o considera un pericol pentru viitorul Imperiului Otoman. Kosem se confrunta si cu „incapatanarea” fiului ei, Sultanul Murat, si vrea sa impiedice plecarea acestuia in expeditie, deoarece crede ca acestuia i se intinde o capcana de catre dusmanii Dinastiei.

Prinzand de veste ca Sultanul a parasit Palatul Imperial, capeteniile razvratite ale spahiilor planuiesc uciderea Sultanei Kosem. Kosem este injunghiata chiar de cel pe care il apara din calea atacului razvratitilor. Zilele sultanei sunt numarate.

Sursa: Kanal D

Add comment