Seriale Turcesti

Kosem Episodul 34 Rezumat ( sezonul 2 Episodul 2 )

Sultana Kosem este foarte suparata pe fiul ei, Sultanul Murat pentru ca i-a retras dreptul de a conduce Imperiul si considera ca a fost nedreptatita de acesta.

Decizia de a retrage regenta Sultanei  le-a stricat planurile si Cavalerilor Templieri, dusmani ai Imperiului Otoman, iar acestia sunt pregatiti sa nu lase lucrurile asa.

Dusmanii Imperiului Otoman se bazeaza pe faptul ca Sultana Kosem nu imparte puterea cu nimeni, nici chiar cu fiului ei, si spera ca intre acestia sa se iste o adevarata lupta pentru gestionarea puterii.

Kosem se arata ingrijorata de faptul ca Printesa Faria a cerut ajutorul Sultanului Murat si crede ca aceasta are un scop ascuns, menit sa distruga Dinastia. Murat insa, dupa ce a aflat de la Printesa secrete care pot scoate Imperiul Otoman din niste probleme grave, hotaraste sa dea crezare spuselor acesteia si sa o ajute.

Serialul „Kosem” va fi difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00. Serialul „Patria mea esti tu” va putea fi urmarit de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment