Seriale Turcesti

Interviu cu Tolgahan si Amine protagonistii serialului “Prizoniera dragostei”

Tolgahan_Amine

Cum este la filmările sezonului al doilea din „Prizoniera dragostei”?

Tolgahan Sayişman: Echipa noastră este la fel de plină de energie şi forţă exact ca în prima zi, când am început să filmăm prima parte din “Prizoniera dragostei”. Fiecare dă tot ce are mai bun în acest proiect şi, desigur, această stare influenţează pozitiv atmosfera de la filmări. Ca să nu mai vorbim de felul în care fanii din foarte multe ţări, inclusiv Romania, ne urmăresc! Acest lucru ne motivează şi mai mult.

Amine Gülşe: Am început sezonul doi în plină forţă, tuturor ne-a fost dor unul de celălalt, aşa că am demarat cu nivelul de energie la maximum. Şi încă filmăm cu acelaşi entuziasm!

Câte ore filmaţi pe zi?

Tolgahan: Programul diferă de la o zi la alta, însă, în general, filmez, în medie între 10 şi 13 ore pe zi.

Amine: Nu avem un număr fix de ore în care să ne încadrăm, depinde de scena pe care o avem în ziua respectivă: câteodată filmăm o zi întreagă, de dimineaţa până seara, foarte târziu, altădată putem termina totul în doar câteva ore.

Care scenă dintre cele de până acum v-a solicitat cel mai mult?

Tolgahan: Am filmat foarte multe scene extrem de dificile, încă de la începutul sezonului, însă prima care îmi vine în minte acum este scena dintre mine şi Amine, filmată la podul Galata. Vorbim de un moment extrem de romantic, primul de acest gen pe care noi doi trebuia să-l filmăm împreună. Se presupunea că telespectatorii să simtă, odată cu această scenă, întreaga iubire care se năştea între cei doi protagonişti. Asadar, Amine şi cu mine trebuia să exprimăm această stare, plină de pasiune, pe o vreme îngrozitor de rece şi neprietenoasă. Am filmat întreaga zi la -8 grade.

Amine: Pentru mine cea mai dificilă scenă a fost cea în care am fost luată prizonieră în casa lui Kerem, în sezonul doi. A fost foarte greu de interpretat, pentru că a trebuit să-mi imaginez toate emoţiile puternice prin care ar putea trece un ostatic, mişcările sale, frica şi aşa mai departe. A fost greu, însă, în final, am fost mulţumită de rezultatul obţinut. Cert e că da, pot afirma ca aceasta a fost cea mai grea scenă pe care am filmat-o până în prezent.

Cum vor evolua personajele voastre în noile episoade?

Tolgahan: La început, Ygit era un bărbat dur şi arogant, apoi el se îndrăgosteşte de Nur şi, treptat, se transformă. În partea a doua, veţi vedea un Ygit profund îndrăgostit, care face orice pentru iubirea vieţii lui, şi, totodată, un tată complet devotat filui său, Mert.

Amine: Nur va deveni din ce în ce mai puternică şi independentă. Va continuă să lupte pentru iubirea ei şi nu va precupeţi niciun efort în acest sens. Se vor ivi multe piedici şi probleme în calea acestei mari iubiri, însă Nur nu se dă bătută.

 

 

Continuarea interviului o puteti citi pe TVMania.ro

Add comment