Seriale Turcesti

Interviu cu Keremcem despre divortul de actrita Seda Güven si cum s-a indragostit de Ezgi!

2015-08-21-keremcem-ve-seda-guven-bosandi

 

 

Să începem cu ceva ce a stârnit curiozitatea tuturor: povestea divorțului dumneavoastră. V-ați căsătorit, pe neașteptate, cu Seda Güven la Paris. Declarațiile de dragoste au împodobit titlurile din presă. După nouă luni, a apărut știrea divorțului.

  • De fapt, relația noastră nu începuse, așa cum s-a crezut, brusc. Dar atât căsătoria cât și divorțul au surprins presa. În fine, dacă mi s-ar fi spus „la 30 și ceva de ani ve fi un bărbat căsătorit și divorțat, n-aș fi crezut.„ Dar s-a întâmplat.

 

Ce s-a întâmplat de ați divorțat?

  • În dragoste, căsnicie, relațiile de familie trebuie să existe armonie. Când acea armonie dispare și nu întrevezi speranțe pentru viitor,e cazul să te întorci la țărm înainte de a aduce mai multe prejudicii reciproc, relației și căsniciei. După toate cele spuse de mine, n-aș vrea să se creadă că, timp de nouă luni, n-a existat respect, că nu ne-am străduit, că nu s-a trăit o relație. Noi am avut curajul să punem punct tocmai pentru a nu se ajunge la o astfel de dimensiune.

keremcem-sed-162517PM

Ce lecție v-au dat cele trăite ?

  • Am învățat că nu trebuie să exagerezi în privința căsătoriei. Dacă nu a fost să fie, n-a fost să fie! A te căsători și divorța pare o lipsă de respect față de instituția căsătoriei. Cred că este o și mai mare lipsă de respect continuarea unei căsnicii care nu merge.

Când v-ați căsătorit, oricum jucați în serialul , ‘O Hayat Benim’ alături de Ezgi Asaroğlu… Ați divorțat și ați început o relație cu doamna Ezgi. Sunt adevărate zvonurile conform cărora v-ați înșelat soția cu Ezgi Asaroğlu?

  • Nu știu dacă s-a văzut așa, dar astfel de acuzații n-ar trebui să se facă atât de ușor. Relația mea cu Ezgi a început după divorț. Când sunt împreună cu cineva, este imposibil să existe și altcineva. Cei care mă cunosc câtuși de puțin, știu foarte bine acest lucru.

Nu v-a fost teamă că așa se va vedea?

  • Teama nu ajută la nimic. Trebuie ca în viață să scăpăm de teama cu privire la cum ar interpreta ceilalți oameni ceea ce facem noi în viață. Există un singur adevăr, iar eu și Ezgi îl cunoaștem. Este suficient.

1118682_620x410

Ezgi Asaroğlu era, de un an și jumătate, la studiouri, în fața dumneavoastră. Ce s-a întâmplat, până la urmă, de v-ați îndrăgostit?

  • Eu și Ezgi eram prieteni. Prietenia s-a transformat apoi în iubire. Este o femeie profundă. Văd această profunzime în educația ei, modul cum privește viața și evenimentele, relația cu mine.

Sunteți în același proiect cu persoana iubită. Sunteți împreună acasă și la studiouri. A fi tot timpul împreună nu plictisește la un moment dat?

  • Avem un timp rezervat doar pentru noi și prietenii noștri. Nu vorbim doar despre serial. De pildă, eu am colecție de fotografii. Și Ezgi face fotografii frumoase. (aici fotografia s-ar putea interpreta și pictură, dar tind să cred că este vorba despre fotografie zice traducătorul J ) Discutăm despre acestea. Vormi despre cărțile citite, filmele vizionate. Suntem martori unul în viața altuia. Iubesc să fiu martor în viața lu Ezgi.

“ Se spune că cine s-a fript cu lapte suflă și în iaurt. Păstrați distanța față de căsătorie ?

  • Nu, viața este ceea ce ți se întâmplă în timp ce-ți faci planuri. A trecut mult de când am lăsat la o parte regretele.

Zilele trecute au întrebat-o pe Ezgi Asaroğlu “ Vă gândiți la căsătorie?„ și aceasta a răpuns „Prefer să trăiesc momentul…„. V-a supărat acest răspuns?

  • Au crezut că m-am supărat, dar acea privire a mea era de fapt semn de apreciere. Aș semna sub acel răpsuns.

 

 

Sursa: viatacuaromadecafea.wordpress.com

Add comment