Seriale Turcesti

Interviu cu actorul Ozcan Deniz! Nu casatoria, ci divortul il ingrijoreaza!

Özcan Deniz a acordat un interviu cotidianului Sabah. A vorbit despre filmul „Ikinci șans/A doua șansă, dar și despre căsătorie. Despre film am mai scris aici, așa că am ales să vă relatez ce a vorbit despre căsătorie.

Credeți că e târziu pentru căsătorie?

Nici vorbă, din contră. Zic că e tocmai timpul. Mie nu mi se pare de bun augur ca un bărbat sub 40 ani să se aventureze în așa ceva. Întâi trebuie să se așeze din punct de vedere profesional, apoi trebuie să termine cu grijile vieții. Altfel, în acel cerc al vieții, și-ar pierde copilul și soția. Vedeți și voi ce se întâmplă. E păcat de foarte mulți copii. Oamenii se căsătoresc și divorțează chiar dacă au copii. După ce se naște copilul, nu ai cum să divorțezi. Femeia aceea îți este soție pentru toată viața. Să fie într-un ceas bun. Nu este frumos să vezi copilul tău crescând în mâinile altora. Eu nu am vreo problemă cu căsătoria, ci cu divorțul. Sunt la vârsta în are aș putea tine la cel mai jos nivel probabilitatea de a divorța.

Spuneți că nu veți divorța dacă vă veți căsători?

Da. Mă știu și nu m-aș căsători de dragul aventurii. Acum există foarte puține griji în legătură cu mine. Cine-mi va ieși în cale, ce griji are? Nu știu.

Ca muzician, exista teama de a nu pierde fani căsătorindu-te. Este valabil și în actorie?

Este diferit în muzică. Când ești pop star, atragi clienți live. Ești acolo ca Özcan Deniz și oamenii aceia vin pentru tine, nu vin pentru un personaj pe care îl interpretezi. Ești singur. Exiști tu și sunt melodiile tale. Pentru ca oamenii să-și facă iluzii în legătură cu tine, trebuie să fii burlac. Dar în actorie nu este așa. În cinema nu este așa. La cinema, pentru ca actorul să fie credibil, se preferă ca el să fie căsătorit.

 

Sursa: ViataCuAromaDeCafea

2 comments

 • Am traversaat un destin!
  Au trecut 5 biblioteci peste mine!
  Am vizionat, si filme de familie la viata mea.

  Acum, de cand m-am pensionat, am vazut, si eu, ce inseamna o telenovela!

  Din toate acestea si mai ales din viata am inteles ca NU FEMEIA ESTE VINOVATA daca apare in viata unui barbat casatorit si face “sa cada cuibui si leaganul”, ci BARBATUL!
  El este nemernicul care aduce durere, lacrimi, dezastru etc. in viata sotiei si, si mai mare durere si deruta in sufletelul copiilor!

  De ce nu FEMEIA este vinovata?
  Intrucat, din auzite, se spune ca ar exista 9 feminine la un mascul, feminine care doresc, si ele sa se casatoreasca, sa fie mirese, sa aiba, si ele stabilitate, siguranta, “o carare catre maine” si “o manta de vreme rea”!
  Deci exista 9 femei la 1 barbat!

  Si atunci, barbatul SOT, care mai este, si TATA, numai el este vinovat! El este TERMINATORUL!BESTIA!

  Barbatii astia sunt atat de natarai si avortoni uman, dar si nemernici, si prosti, intrucat isi anuleaza optiunea de la Primarie si de la Altar, ca doar ei au ales partenera, nu le-a bagat-o nimeni pe gat!

  Da, sunt constienta si stim ca iubirea la nivel de indragsteala si fluturi in stomac e superba, dar nu dureaza; dispare vraja, in timp, intrucat, in cuplu, la toata lumea, din primele lui ca familisti, apar Facturile, Jobul solicitant, grija pentru copii s.a.m.d., insa daca barbatul n-a fost nemernic si n-a jurat stramb la Altar, el continua, pana la adanci batraneti sa-si respecte, admire, ajute etc. femeia lui, mama copilasilor lui.

  Indragosteala aceea superba se transforma in RESPECT, EMPATIE, ADMIRATIE, INTRAJUTORARE, TANDRETE si chiar clipe de romantism, nu numai in intimitate: o vorba buna, o mangaiere, o floare etc. pot aduce armonie in cuib!
  Casatoria este ca “O floare care trebuie udata mereu”

  Barbatul adevarat trebuie sa tina piept “bratelor internationale”, care l-ar “ataca”!

  Dupa opinia mea, intr-o relatie pana la adanci batraneti e nevoie de urmatoarele ingrediente, care normal ca trebuie sa fie RECIPROCE, si anume: INCREDERE, FIDELITATE, SA-TI PESE, COMUNICARE pe toate fronturie, IMPLICARE in cuib si in educarea copiilor, EMPATIE, crampeie de ROMANTISM si, daca toate acestea exista, inseamna ca exista I U B I R E sincera si eterna, care daca este sincera, nu trebuie aparata”de greaua ispita”!
  Doamne, ajuta!

 • CONTINUARE:

  Si, daca acesti barbati infideli, ” tradatori ai carnii ” se lasa dominati de o intrusa, din viata, din carti si din filme, plus din telenovele, am inteles ca starea lor de sanatate este un dezastru, intrucat le creste tensiunea, au probleme cardiace, insomnii, cata vreme trebuie SA JOACE TEATRU ACASA, SA MINTA cu nerusinare, SA SE ESCHIVEZE, SA STEA MEREU IN STRES CA VOR FI DESCOPERIT s.a.m.d., s.a.m.d, s.a.m.d..

  Concluzia:
  Majoritatea fustangiilor MOR DEVREME! NU SUNT LONGEVIVI !

  Am dreptate?