Seriale Turcesti

Gunes Episodul 26 Rezumat

gunes_ep26Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 26 , difuzat de Kanal D in data de 20 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Incoltita de Levent, Sevilay se vede nevoita sa ii confirme acestuia ca Ali este de fapt fiul lui. Barbatul este mai hotarat ca niciodata sa isi recupereze fiul si merge la Haluk pentru a-i marturisi tot adevarul, spre disperarea lui Sevilay care se gandeste cu groaza la reactiile dure ale fostului ei sot.

La petrecerea aniversara a celor doua gemene, lucrurile se precipita deoarece Ali ii pregateste lui Selin cea mai crunta pedeapsa pentru a o face sa regrete pentru raul pricinuit lui Elif. Dezamagita de atitudinea lui Ali, Selin decide sa se desparta definitiv de acesta. In vreme ce Selin si Ali continua lupta de orgolii, Savas ii ofera iubitei sale un cadou special, menit sa le pecetluiasca dragostea, in ciuda obstacolelor.

Pe de alta parte, Gunes este sfatuita de Rana sa plece din viata lui Haluk, sugerandu-i ca fratele ei nu se va schimba niciodata. Aceasta isi ia inima in dinti si face propriile investigatii pentru a afla ce anume ascunde din nou sotul ei.

Disperat sa isi recupereze fiul cat mai curand, Levent isi pune planul in aplicare si merge sa ii dezvaluie totul lui Haluk. Bulversat de cele aflate, Haluk merge la Sevilay pentru a-i cere socoteala ca i-a ascuns adevarul in tot acest timp.

Inspaimantata, Savilay trece peste orgoliu si apeleaza la ajutorul lui Gunes. Aceasta ii povesteste faptul ca Ali nu este fiul lui Haluk, ci al lui Levent, apoi ii cere sa intervina pentru a-l calma pe Haluk si pentru a-l impiedica sa recurga la fapte necugetate.

In cele din urma, Haluk afla teribilul adevar. Uluit, barbatul crede ca Sevilay a creat un scenariu impreuna cu fiul ei si isi doreste sa se razbune pe toti cei care l-au facut sa treaca prin situatia umilitoare.

Haluk planuieste o intalnire cu Sevilay si Levent, la care il aduce si pe Ali, pentru a-i divulga totul despre adevaratul lui tata. Insa furia barbatului este stavilita de Gunes, care ajunge la timp la locul confruntarii.

 

Sursa: kanal D

Add comment