Seriale Turcesti

Ekin Koc (sultanul Ahmed) actorul din serialul “Kosem”


Tanarul actor turc Ekin Koc, din serialul “Kosem”, a avut parte de o crestere fulminanta a notorietatii in tara sa, datorita rolului Sultanului Ahmed, pe care il interpreteaza in aceasta productie ce va fi difuzata la Kanal D, incepand de luni, de la ora 20.00.
Ekin Koc are 23 de ani, s-a nascut si a copilarit in Antalya. Mama sa este functionara la o banca, iar tatal sau e profesor de scoala gimnaziala. Deoarece tatal sau si-a schimbat deseori locul de munca, Ekin a trecut prin opt institutii de invatamant pana la terminarea liceului.

“S-ar spune ca acest lucru este daunator unui copil, insa acum imi dau seama ca aceasta experienta “nomada” mi-a folosit foarte mult. Mi-am facut o multime de prieteni, am invatat sa socializez usor, ceea ce, in timp, m-a facut sa ma adaptez rapid la situatii si locuri noi”, a declarat actorul.

Afirmatia sa este argumentata de faptul ca Ekin si-a cultivat cu usurinta diversele talente: stie sa cante la chitara, iar in perioada liceului a participat la campionate de fotbal, a jucat baschet si chiar a castigat turnee de sah. Dupa absolvirea liceului, a ajuns la Universitatea din Istanbul, unde s-a inscris la Managementul Afacerilor. Cu toate acestea, steaua sa norocoasa a aparut dupa ce a urmat, timp de opt luni, cursurile unei renumite scoali de actorie. Profesorii de acolo au vazut in el un talent nativ si l-au incurajat sa aleaga cariera artistica. Primul sau rol, intr-un spectacol de teatru, in 2013, a fost inceputul unui destin care se anunta promitator pentru Ekim Koc.

In serial, Ekim Koc il interpreteaza pe cel mai tanar sultan din istoria Imperiului Otoman. Nascut la 24 de ani dupa moartea ilustrului sau stra-strabunic, Suleyman Magnificul, Ahmed I preia fraiele puterii dupa moartea fulgeratoare a tatalui sau, Mehmed al III-lea, in 1603. 

In valtoarea evenimentelor dramatice de la Curtea, singura fiinta care ii lumineaza existenta sultanului este Kosem, o tanara superba al carei chip il vede initial intr-un tablou. Destinul face ca aceasta femeie sa ii devina iubita, confident, sotie si cea mai puternica femeie a Imperiului.

 

Sursa: Kanal D

Add comment