Home / Rezumate / Dragoste si ura / Dragoste si ura Sezonul 3 Episodul 1

Dragoste si ura Sezonul 3 Episodul 1

Ali (Emrah Erdoğan) si Mavi (Burcu Kiratli), Cemal (Cuneyt Mete) si Safiye (Alayca Ozturk), sau Hasibe (Aysegul Unsal) si Birgul (Birgul Ulusoy), personaje indragite ale productiei, revin in casele romanilor cu fascinanta poveste a familiei Gorecki, redata intr-o maniera unica, de neegalat.

Iubirea dintre Ali si Mavi, protagonistii serialului, va fi din nou pusa la incercare, iar Cemal, fratele mai mare al lui Ali, va trece prin momente cumplite, pe care va incerca sa le depaseasca. Hasibe, dusman declarat al lui Cemal, nu isi gaseste linistea pana cand barbatul nu isi va ispasi pedeapsa pentru uciderea lui Ahmet, fratele lui Mavi.

În episodul de azi din ”Dragoste şi ură”

Familia Gorecki trece prin momente foarte grele. Cemal este împuşcat iar Mavi, Ali, Ismet şi Pembe sunt victimele unui accident grav.Cemal este imobilizat în scaunul cu rotile dar Hasibe nu se lasă deloc impresionată de starea celui care se face vinovat de moartea fiului ei, Ahmet. Hasibe este hotărâtă să-l pedepsească pe Cemal pentru faptele sale, însă nu ştie că barbatul ascunde un mare secret.

Birgul aruncă bomba în familia Gorecki. Femeia află motivul pentru care Hasibe îl duşmăneşte de moarte pe Cemal şi merge la Fazil să-i împărtaseasca marele secret. Tensiunea atinge cote dramatice când, la reuniunea de familie, Cemal şi Hasibe vor fi obligati să înfrunte adevărul.

Ali şi Mavi trec prin momente de cumpănă după ce, în viaţa lor apare Yuksel Karahan, o frumoasă ţi ambiţioasă femeie de afaceri.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *