Seriale Turcesti

Dragoste si ura Episodul 55 Rezumat

Planul lui Faysal a reusit. Indragostit nebuneste de Mavi, Faysal a pus in aplicare un plan diabolic, cu ajutorul lui Pembe, menit sa-i desparta pe cei doi soti.

Mavi si Ali sunt “la cutite”, dupa ce Pembe l-a convins pe sotul surorii ei, ca aceasta are o relatie extraconjugala. Inutil incearca Mavi sa ii explice lui Ali ca la mijloc este o neintelegere, pentru ca barbatul nici nu vrea sa auda. In speranta ca le-ar veni in ajutor si, stiind cat de mult se iubesc Mavi si Ali, Safiye incearca sa-i impace.

Hasibe banuieste ca Pembe este implicata in despartirea dintre Mavi si Ali, si promite sa afle adevarul. Mai mult, Hasibe hotaraste sa-si pedepseasca fiica cea mica intr-un mod neobisnuit.

Aflati in mare impas, membrii familiei Gorecki cauta, cu mic cu mare, sa stranga bani pentru cele trebuincioase traiului zilnic. Mare si neasteptata este bucuria lui Fazil Gorecki cand descopera ca Ismet, mezinul familiei, cel pe care toti il considerau un neispravit, demonstreaza ca este un barbat muncitor si responsabil.

Pembe refuza sa divorteze de sotul ei, insa Ismet este hotarat. La proces, Pembe are parte de o mare surpriza venita chiar din partea mamei sale.

Sursa: Kanal D

Add comment