Seriale Turcesti

Dragoste si ura Episodul 43 Rezumat

Ca prin urechile acului a scapat Cemal, atunci cand Fatma a solicitat testul ADN pentru a afla daca Demirhan este fiul ei.

Cemal se confrunta si cu alte probleme carora le cauta rezolvare. Disperat ca trebuie sa se cunune cu Gulay, Cemal va face un gest necugetat.

Pentru Pembe si Hasibe incepe o etapa dezastruoasa. Alungate din conac, in urma jignirilor adresate stapanei conacului, cele doua, impreuna cu Ismet trebuie sa isi caute alta casa in care sa locuiasca.

Fatma alege sa plece cu Hasibe, chiar daca Safiye insista sa ramana pentru a avea grija de fiul ei, Demirhan. Pembe si Ismet nu suporta prea bine saracia si incearca, prin diverse mijloace, sa o imbuneze pe Refika. Ismet va fi nevoit sa munceasca pentru a-si intretine familia, insa realizeaza rapid ca munca nu e pentru el.

 Hasibe este extrem de dezamagita de Mavi, fiica ei cea mare, pentru ca aceasta nu si-a aparat familia in fata Refikai. Mai mult, Hasibe ii da un ultimatum fiicei sale, spunandu-i ca o reneaga, in cazul in care aceasta nu isi va ajuta familia.
Sursa: Kanal D

Add comment