Seriale Turcesti

Dragoste si ura Episodul 19 Rezumat

Lucrurile se complica azi, in “Dragoste si ura”, episodul difuzat de la 20.00, la Kanal D

Ismet este disperat! El recunoaste familiei ca se casatoreste fortat cu Gulizar si ca este indragostit de Pembe, iar Cemal ii promite ca va rezolva situatia.

Pembe, in schimb, nu mai are incredere deloc in Ismet si profita de faptul ca Yasar, fratele lui Gulizar, o place si alimenteaza relatia cu acesta, spre disperarea primului. Hasibe viseaza la gandul ca fiica ei cea mica va deveni sotia unui barbat bogat, asa cum este Yasar, si incurajeaza relatia celor doi.

Mavi si Ali trec prin momente dificile. Dupa o cearta serioasa cu sotul ei, Mavi se intoarce in conacul Gorecki intr-o stare avansata de ebrietate, fapt care starneste controverse serioase in familia barbatului.

Ilyas reuseste sa le atraga de partea lui pe Refika si Safiye, in felul acesta el asigurandu-si sederea in conac. In schimb, Hasibe si Cemal nu-l inghid deloc pe sotul Sevdei si cauta sa-l alunge.

Safiye trece prin momente de cosmar. Femeia banuieste ca sotul ii este infidel si il urmareste. Fatmei nici prin cap nu-i trece ceea ce urmeaza sa se intample. Ceea ce va descoperi Safiye va “incinge” atmosfera in tot conacul.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste si ura”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment