Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 8 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 8 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-8Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 8, difuzat de Kanal D in data de 21 Octombrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Starea de sanatate a lui Elif se inrautateste si pericolul pierderii copilului este iminent, spre disperarea lui Kahraman, care se vede nevoit sa faca o alegere complicata.

In timp ce Elif trece prin clipe groaznice, fiind la un pas sa piarda sarcina, Defne este sechestrata de Maksut, care o ameninta cu moartea si ii cere lui Kahraman sa o aduca pe Elif in schimbul sotiei sale. Dornic de razbunare pe cel care ii furase dreptul asupra lui Elif, Maksut nu accepta niciun compromis si este mai hotarat ca niciodata sa isi recupereze iubita.

Intre timp, starea lui Elif se imbunatateste, insa sarcina acesteia continua sa fie in pericol, spre disperarea lui Kahraman, care incearca sa ii transmita ca are incredere in ea orice s-ar intampla. Insa Elif trece prin momente cumplite, fiind coplesita de regretul ca nu a reusit sa aiba grija de copilul din pantecele sau.

Kahraman primeste un ultimatum din partea lui Maksut si pune la cale un plan pentru a-l pedepsi pentru fapta sa josnica. Acesta il atrage intr-o cursa si reuseste sa o salveze pe Defne si sa il pedepseasca pe Maksut.

Elif lupta in continuare pentru salvarea bebelusului, insa starea ei se inrautateste brusc si se afla din nou la un pas sa piarda sarcina. Afland de starea critica a tinerei, Kahraman merge la spital, fara sa stea pe ganduri, pentru a-i fi alaturi si a o veghea, insa acesta primeste o veste teribila  despre Elif si este nevoit sa ia cea mai dificila decizie din viata – barbatul  trebuie sa aleaga intre salvarea lui Elif si cea a copilului sau.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *