Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 7 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 7 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-7Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 7, difuzat de Kanal D in data de 20 Octombrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Tanara devine tinta razbunarii lui Defne, care planuieste sa o distruga pe Elif, deoarece nu concepe sa stranga la piept copilul unei straine.

Dupa ce ii sunt confirmate banuielile despre sarcina lui Elif, Defne decide sa o infrunte pe Kiymet pentru a-i reprosa gestul la care a recurs in secret, din dorinta arzatoare de a-si vedea visul implinit. Socata, batrana incearca sa gaseasca explicatii insa nimic nu o imbuneaza pe Defne, care este mai hotarata ca niciodata sa ii marturiseasca adevarul lui Kahraman.

In cele din urma Defne accepta propunerea soacrei sale de a pastra secretul si de a accepta copilul pe care il va naste Elif, in ciuda faptului ca nu este mama acestuia. Insa in mintea sa isi construieste deja un plan diabolic de razbunare impotriva lui Elif, de a inlatura copilul  lui Elif, cu orice pret si de a-si relua povestea de iubire cu sotul ei.

Apropierea  din ce in ce mai evidenta dintre Elif si Kahraman o determina pe Defne sa actioneze impotriva rivalei sale si pune la cale sa ii provoace un avort cu ajutorul unei licori. Naiva, Elif cade in capcana intinsa de Defne si sufera chinuri cumplite, fiind la un pas sa isi piarda viata.

In vreme ce Elif se zbate intre viata si moarte pe patul de spital,  Defne este rapita de Maksut, care o ademeneste pentru a-l determina pe Kahraman sa o cedeze pe Elif in schimbul sotiei sale.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *