Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 6 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 6 Rezumat

ziua_in_care_mi_s-a_scris_destinul_ep6Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 6, difuzat de Kanal D in data de 19 Octombrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Descoperind adevarul despre starea sa de sanatate, Defne trece prin clipe de groaza, la gandul ca soacra sa si Kahraman au complotat si i-au ascuns aceste detalii importante din dorinta de a avea un mostenitor cu orice pret. Disperata, aceasta incepe sa faca propriile cercetari pentru a se convinge daca totul este o farsa bine ticluita de Kiymet.

Fara sa stea pe ganduri, Defne merge sa isi infrunte soacra pentru a-i reprosa ca a premeditat totul, pentru a-si atinge scopul de a avea un mostenitor. Kahraman asculta discutia celor doua femei si intervine, incercand sa isi calmeze sotia, insa Defne refuza sa creada explicatiile soacrei sale, acuzandu-i ca s-au aliat impotriva ei.

Intre timp, Kerem decide sa plece in Londra si parintii sai ii pregatesc o intalnire in familie la club, pentru a-si lua bun ramas de la toti cei apropiati.

Tanarul profita de venirea lui Elif la petrecere si incearca sa ii transmita din nou sentimentele sale, insa aceasta il priveste pe furis doar pe Karahman, care este captivat de frumusetea tinerei.

Defne observa schimbul de priviri tandre dintre sotul ei si Elif si devine geloasa, reprosandu-i lui Kahraman ca si-a schimbat atitudinea fata de ea si se lasa sedus de tanara care a patruns prea mult in viata lor, aducandu-le numai necazuri. Dezamagit de afirmatiile sotiei sale, barbatul incearca sa ii explice ca nu simte nimic pentru Elif.

Pe de alta parte, Defne incepe sa faca propriile cercetari, pentru a cauta adevarul despre sarcina lui Elif. Aceasta reuseste sa ajunga la clinica din Cipru, in care se facuse inseminarea lui Elif, pentru a discuta cu medicul acesteia. Mai hotarata ca niciodata, aceasta il preseaza pe medic sa spuna adevarul si, dupa indelungi insistente, barbatul ii confirma banuielile.

Bulversata de informatiile primite, Defne decide sa se razbune pe toti cei care i-au provocat suferinta…

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *