Seriale Turcesti

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 51 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 51 difuzat de Kanal D in data de 21 Decembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Medicul le da vestea lui Elif si lui Kahraman ca mama acestuia este grav bolnava. Este de fapt un plan diabolic uneltit de batrana si doctorul Sami, pentru ca Kiymet sa poata fi rechemata la resedinta.

Melek si Selim dau vestea cea mare ca vor sa se logodeasca, noutatea cazand ca un trasnet pentru Canan. Aceasta va apela la diverse trucuri pentru a-l cuceri pe Selim. Totodata, logodna lui cu Melek atarna de un fir de ata…

Abia iesita din inchisoare, Defne se bucura din plin de libertate si reuseste sa le mai dea inca o lovitura rivalilor sai: o va rapi pe Ece, fiica ei. Elif le va da o veste ce-i  va soca pe toti, spre bucuria lui Kahraman care se afla in culmea fericirii.

Un accidcent teribil se petrece cu masina in care se afla Ece si mama ei, insa cele doua sunt de negasit la venirea politiei. Toata lumea este pe urmele lor.

 

Sursa: Kanal D

Add comment