Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 5 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 5 Rezumat

ziua_in_care_mi_s-a_scris_destinul_ep_5Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 5, difuzat de Kanal D in data de 18 Octombrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Atitudinea lui Kiymet ii da de banuit lui Defne ca i se ascund niste detalii despre sarcina lui Elif si aceasta recurge la noi investigatii medicale. In urma controlului ginecologic, ea descopera un detaliu cumplit despre copilul mult asteptat in familia sa.

Dezamagita de acuzatiile mamei sale, Elif se invinovateste pentru decizia de a deveni mama purtatoare pentru familia Yorukhan si intr-un moment de ratacire, aceasta hotaraste sa renunte si sa plece de la conac, spre disperarea lui Kiymet, care isi vede visul naruit.

La insistentele lui Kahraman, Elif realizeaza ca nu poate sa renunte la copilul pe care il poarta in pantece si revine la conac, pentru a-si indeplini promisiunea facuta celor care ii oferisera sprijin in momentele dificile.

Tanara accepta sa se intoarca la conac de dragul surorii sale, care urma sa sufere o operatie riscanta. In tot acest timp, Elif primeste suportul lui Kahraman, dar si ajutorul lui Kerem, care doneaza sange pentru Nazli.

Pe de alta parte, Defne este din ce in ce mai geloasa din cauza preocuparii sotului ei pentru Elif si decide sa isi refaca analizele pentru a afla daca intr-adevar nu ii poate o oferi ea un copil lui Kahraman. In urma investigatiilor medicale, Defne descopera un detaliu cutremurator despre starea ei de sanatate, pe care soacra sa il ascunsese. Defne renunta sa mai creada in visul de a avea un copil.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *