Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 45 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 45 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 45 difuzat de Kanal D in data de 13 Decembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Refuzul lui Kahraman de a crede in marturisirile sale si atitudinea distanta a acestuia, o determina pe Elif sa ia o hotarare ferma, ce avea sa le puna in pericol casnicia.

In ciuda eforturilor lui Elif de a-l convinge pe Kahraman de faptul ca Defne este autoarea tuturor necazurilor care le-au umbrit fericirea, barbatul refuza sa creada spusele sotiei sale, acuzand-o ca inventeaza din cauza geloziei. Mai hotarata ca niciodata sa o dea in vileag pe rivala sa, Elif incearca din rasputeri sa ii demostreze sotului ei ce fel de femeie este Defne.

Insa planul ei de razbunare este naruit chiar de catre Defne, care actioneaza cu viclenie si reuseste sa distruga dovezile detinute de Elif, care ar fi insemnat sfarsitul implicarii sale in viata lui Kahraman.

Bulversat de marturisile socante expuse de Elif, Kahraman incearca sa afle de la fosta sa sotie detalii despre discutia telefonica surprinsa de Elif, insa Defne reuseste inca odata sa iasa din incurcatura si sa intoarca situatia in favoarea ei. Femeia nu ezita sa o  foloseasca pe fiica sa intr-un santaj sentimental menit sa atenueze acuzele venite din partea lui Kahraman si a lui Elif.

Intre timp, Maksut isi  revine din starea critica si este interogat de politisti in legatura cu accidentul provocat de Elif. Acesta este intrebat daca isi doreste sa depuna plangere impotriva acesteia, insa dragostea puternica pentru femeia vietii sale il impiedica sa o pedepseasca si refuza sa o acuze.

Prins intre regretele lui Defne si marturisirile lui Elif, Kahraman prefera sa adopte o pozitie neutra si refuza in continuare sa creada in spusele sotiei sale, gandindu-se ca totul deriva din gelozia excesiva a acesteia.

Dezamagita de atitudinea distanta a sotului ei, Elif decide sa paraseasca conacul, in ciuda faptului ca isi lasa fiul in urma din nou si pleaca la prietena sa, Mujgan pentru a-si pune ordine in ganduri, in vreme ce Defne jubileaza.

Sursa: kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *