Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 41 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 41 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-41Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 41 difuzat de Kanal D in data de 7 Decembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Simtind ca este pe cale sa o piarda definitiv pe Elif, Maksut scoate un ultim as din maneca si recurge la un plan diabolic impotriva lui Kahraman.

Ingrozit de gandul ca Elif se va intoarce in bratele lui Kahraman si o va pierde definitiv, Maksut o rapeste si incearca sa fuga cat mai departe. In ciuda insistentelor lui Elif, barbatul este mai inversunat ca niciodata si refuza sa asculte rugamintile acesteia, concentrandu-se pe urmatoarea etapa a planului sau.

Intre timp, Kahraman realizeaza ca iubita lui se afla in pericol si pleaca in cautarea dusmanului sau, pentru a pune capat situatiei tensionate. Acesta reuseste sa ajunga pe urmele celor doi si il provoaca pe Maksut la o confruntare periculoasa. Maksut ii pune pistolul la tampla lui Elif.

Desi Elif incearca sa il determine pe Maksut sa renunte la intentia de a-l ucide pe Kahraman, barbatul este mai hotarat ca niciodata sa isi duca planul de razbunare pana la capat si isi indreapta arma spre rivalul lui si il impusca fara sa ezite.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *