Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 40 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 40 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-40Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 40 difuzat de Kanal D in data de 6 Decembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Afland ca Elif este amenintata de Maksut, Kahraman decide sa actioneze impotriva acestuia pentru a-si recupera iubita de sub dominatia diabolica a acestuia.

Simtind ca pierde teren in favoarea dusmanului sau, Maksut o ameninta din nou pe Elif si reuseste sa o readuca sub stapanirea sa. Inspaimantata de gandul ca barbatul iubit este in pericol de moarte, Elif se vede nevoita sa renunte la visul ei si accepta conditiile lui Maksut.

Intre timp, Elif se intoarce in casa lui Maksut, spre disperarea lui Kahraman, care lupta sa inteleaga schimbare de atitudine a femeii iubite. Dupa multe framantari, acesta realizeaza ca Elif este in continuare amenintata de rivalul lui si pune la cale un plan de razbunare impotriva acestuia, care avea sa il ruineze si sa il determine sa plateasca pentru toata suferinta pricinuita lui Elif.

In acest timp, Kahraman este anuntat de mama sa ca Defne si fetita lor au avut un accident si merge sa le vada pentru a se convinge ca fiica sa este teafara, insa intelege ca totul a fost inca un joc pus la cale de Defne, din gelozie.

Kahraman afla despre evenimentele petrecute intre Yakup si Kiymet si o acuza pe mama lui, apoi pleaca in cautarea fratelui sau. Il gaseste pe acesta intr-un bar si incearca sa il convinga ca il considera in continuare fratele lui. Kahraman apare in fata familiei sale alaturi de Yakup si confirma ca nimic nu se va schimba in privinta statutului fratelui sau, atat la firma cat si la conac.

Intre timp, Kahraman se lupta din rasputeri sa contureze o strategie prin intermediul careia avea sa il indeparteze pe Maksut din viata lui Elif. Acesta descopera cateva detalii importante despre afacerile necurate ale dusmanului sau si ii intinde o cursa.

Descoperind ca Elif a incalcat pactul si a mers la companie, vazandu-se cu Kahraman, Maksut incepe sa ii reproseze acesteia faptul ca a vrut sa il tradeze si o asigura ca lucrurile se vor schimba, daca ea va continua sa se intalneasca cu Kaharman. Mai furios ca niciodata, Maksut ia o decizie radicala in privinta lui Elif.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *