Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 4 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 4 Rezumat

ziua_in_care_mi_s-a_scris_destinul_ep4Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 4, difuzat de Kanal D in data de 17 Octombrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Elif este acuzata de mama sa ca a calcat peste onoare, acceptand bani de la familia Yorukhan si desi tanara incearca sa ii explice ca nu a facut nimic dezonorant, reprosurile femeii ii aduc multa suferinta.

Elif si Kahraman continua sa se apropie, desi niciunul dintre ei nu constientizeaza acest lucru. Barbatul isi arata mereu grija sporita pentru tanara care poarta in pantece copilul lui. Simtindu-si amenintata casnicia, Defne isi schimba atitudinea fata de Elif, pe care incearca sa o domine, tratand-o precum o sclava.

Pe de alta parte, Kiymet decopera ca a ratacit raportul medical despre starea de sanatate a nurorii sale, care ar fi putut sa dezvaluie marele ei secret si sa ii distruga visul de a avea un  nepot. Disperata, batrana incepe sa caute plicul care ii ameninta linistea, incercand din rasputeri sa il gaseasca inaintea lui Defne, pentru a evita un dezastru in familia sa.

Elif afla ca mama sa fusese transferata la spitalul inchisorii si isi doreste sa o vada, insa se loveste din nou de refuzul lui Kiymet, care o inchide in camera ei. Tanara apeleaza la ajutorul lui Kahraman si reuseste astfel sa ajunga la spital. Reintalnirea cu mama sa ii provoaca insa o mare dezamgire, deoarece femeia ii reproseaza ca si-a vandut onoarea familiei Yorukhan.

Elif incearca sa ii explice mamei sale ca nu a facut nimic dezonorant, insa acuzatiile grave ale acesteia o coplesesc si tanara se prabuseste sub privirile disperate ale lui Kahraman, care intervine rapid sa ii ofere ajutor.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *