Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 39 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 39 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-39Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 39 difuzat de Kanal D in data de 5 Decembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Desi fac primii pasi spre un nou inceput al relatiei lor, Elif si Kahraman intampina din nou obstacole si sunt nevoiti sa se desparta.

Elif este tensionata in urma telefonului primit de la mama sa, care o anunta ca Maksut este extrem de furios dupa ce realizase ca sotia sa este impreuna cu Kahraman. Vrea sa fuga, insa Kahraman ii taie calea si ii spune ca a venit vremea sa-i spuna tot adevarul legat de disparitia ei.

Kahraman realizeaza ca lui Elif ii este teama de Maksut si ii promite ca o va proteja indiferent ce se va intampla. Pe de alta parte, Elif ii marturiseste ca in perioada in care a disparut, a fost prizoniera lui Maksut.

Elif si Kahraman isi marturisesc sentimentele si fac primii pasi catre un nou inceput al relatiei lor. Acestia isi fac planuri pentru a forma din nou o familie fericita alaturi de fiul lor, insa in tot acest timp, Maksut se afla pe urmele lor si o cauta disperat pe Elif.

Maksut descopera locul in care se aflau Kahraman si Elif si recurge la un gest extrem pentru a-si recupera sotia. Acesta o ameninta pe Elif ca il va ucide pe Kahraman daca nu isi va pastra statutul de sotie si nu se va supune ordinelor sale, iar Elif se vede nevoita sa accepte conditiile impuse de Maksut, de dragul lui Kahraman.

Socat de atitudinea stranie adoptata de Elif, Kahraman incearca sa caute explicatii pentru comportamentul iubitei sale si realizeaza ca aceasta este presata de amenintatile dusmanului sau. Acesta incepe sa faca propriile investigatii despre Maksut si afacerile sale si pune la cale un plan de razbunare, pentru a o recupera pe Elif.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *