Home / Rezumate / Ziua in care mi s-a scris destinul / Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 3 Rezumat

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 3 Rezumat

ziua_in_care_mi_s-a_scris_destinul_ep3Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 3, difuzat de Kanal D in data de 14 Octombrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Barbatul descopera ca nu este singurul care a fost marcat de frumusetea lui Elif si ca nepotul lui, Kerem, este indragostit de aceasta si isi doreste sa ii declare iubirea sa. Afla cum va reactiona Kahraman la marturisirile tanarului, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Afland ca Elif fusese sechestrata de fostul ei logodnic, Kahraman isi risca viata pentru tanara si pentru copilul purtat de aceasta. Dupa o confruntare directa cu Maksut,el reuseste sa o salveze pe Elif din ghearele mortii si decide sa o duca la conacul familiei sale, pentru a o proteja de orice pericol. Insa decizia neasteptata a acestuia ii provoaca neliniste sotiei lui, care crede ca acesta are sentimente pentru Elif.

Cea care este la fel de tulburata de venirea lui Elif la conac este Kiymet, care trebuie sa lupte din rasputeri pentru a ascunde in continuare secretul despre sarcina nurorii sale, fata de restul familiei. Aceasta o avertizeaza pe Elif sa nu dezvaluie nimanui despre interventia suferita si despre intelegerea facuta.

Pe de alta parte, Kerem isi arata incantarea fata de aparitia lui Elif in preajma lui si incearca sa ii marturiseasca sentimentele sale. Insa tanara isi respecta promisiunea facuta batranei si refuza dialogul cu Kerem, retragandu-se din calea acestuia. Un singur lucru este in mintea lui Elif: sa isi scoata mama din puscarie si sa salveze viata surorii ei, aflata pe patul de spital, pentru care acceptase sa se sacrifice si sa devina mama surogat.

In acest timp, Meryem, sora lui Kahraman, a trait cu o mare minciuna. Cu multi ani in urma, ea a spus tuturor ca sotul ei, Kadir, a murit. In realitate, tatal sau, Ziya, si fratele sau, Yakup, i-au oferit lui Kadir o suma mare de bani pentru a pleca din familia lor, dupa ce o inselase. Dupa multi ani de absenta, Kadir revenise pentru a-si revendica rolul de tata.

Desi primise refuzul lui Elif, Kerem sare neconditonat, in ajutorul acesteia, oferinde-se sa o duca la spital, sa isi vada sora. Tanara nu ia in considerare interdictia lui Kahraman de a parasi conacul in lipsa lui si recurge la un gest necugetat. Aceasta accepta ajutorul lui Kerem si pleaca impreuna spre spital.

La intoarcere sunt descoperiti de Kahraman, care le reproseaza ca au plecat fara sa il anunte. Vizibil deranjat de atitudinea autoritara a unchiului sau fata de Elif, Kerem ii cere explicatii acestuia…

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *