Seriale Turcesti

Ziua in care mi s-a scris destinul Episodul 27 Rezumat

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-episodul-27Rezumatul serialului turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul  Episodul 27 difuzat de Kanal D in data de 17 Noiembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Meyem isi atinge scopul suprem de a razbuna moartea fiului ei, provocandu-i o nastere prematura lui Elif. Insa femeia nu se multumeste, ci continua sa o pedepseasca pe Elif in cel mai crud mod.

Moartea lui Kerem o dezechilibreaza pe Meryem, care o considera pe Elif vinovata de dezastrul fiului ei. Atitudinea acesteia si reprosurile lansate ii provoaca tinerei o nastere prematura. In vreme ce Elif se prabuseste din cauza durerilor nasterii, Meyem o lasa sa agonizeze, sperand ca aceasta isi va pierde copilul si va suferi cu aceeasi intensitate ca si ea.

Intre timp, Kahraman captureaza adevaratul criminal al lui Kerem si afla de la acesta o informatie terifianta. Acesta descopera ca propriul lui nepot planuise in detaliu sa il ucida si platise un asasin pentru a-si atinge scopul. Socat de vestea aflata, Kahraman decide sa nu divulge informatiile surorii sale pentru a nu-i amplifica suferinta, insa se destainuie tatalui sau, care ii cere sa ramana secretul lor pana la moartea.

Dupa indelungi chinuri, Elif reuseste sa nasca copilul si aduce bucuria in familia Yorukhan. Cel mai fericit este Kahraman, care o sustine indeaproape pe Elif si se bucura de minunea aparuta in viata lor.

Insa venirea pe lume a mostenitorului mult asteptat starneste furia lui Meryem, care pune la cale eliminarea micutului cu orice pret. Aceasta patrunde in rezerva lui Elif si fura bebelusul, intentionand sa il ucida. In vreme ce Elif si Kahraman constata disparitia fiului lor si sunt devastati de durere, Meryem ajunge cu bebelusul pe malul marii si este pe cale sa recurga la un gest necugetat.

 

Sursa: Kanal D

Add comment